Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών. Εκείνες που προτιμούν τα έντονα σχέδια με χρώματα στα νύχια και που φυσικά ένα απλό μανό τους είναι απλά αδιάφορο και εκείνες που λατρεύουν τις απλές γραμμές που και ακόμη και αν κάνουν κάποιο σχέδιο θα είναι εντελώς πολύ απλό. Σε όποια κατηγορία και αν είστε επιβάλλεται να έχετε πάντα περιποιημένο νυχάκι. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να είναι όμορφα και να τα βάφουμε ανάλογα με την εποχή και το στιλ μας. Μερικές ιδέες για νύχια είναι οι εξής:
1) Φλούο στιλ για λίγο πιο pop χαρακτήρες. Είναι επίσης κατάλληλο και για καλοκαίρι.
2)Σκούρο (μαύρο, μπλε σκούρο, μοβ) γενικά είναι χειμερινά χρώματα αλλά ιδανικά και για μια πιο rock διάθεση.
3) Ροζ girlie πινελιές ταιριάζουν πολύ πολύ με λευκές τουαλέτες και φορέματα.
4)Φούξια για ένα old disco look και για όλες που λατρεύετε τις περλέ αποχρώσεις.
5) Γαλλικό: για όλες τις ώρες!
Σίγουρα πάντως υπάρχουν πολλές γυναίκες που προτιμούν να επισκέπτονται την nail artist τους, για να έχουν ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο θα διαρκέσει.
Το θέμα μας όμως είναι πως εσύ κυρία μου που θα πας με τις φίλες σου να φτιάξεις τα νύχια σου θα αφήσεις το σπίτι σου στο έλεος? Οι διαρρήξεις αυξάνονται, σπίτια αδειάζουν καθημερινά κι εσυ θα ασχολείσαι με τα νύχια και θα λείπεις από το σπίτι?
Ο κίνδυνος καραδοκεί!!!
Κι όμως η λύση υπάρχει: E-ternal. Τοποθετήστε το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal στην θωρακισμένη πόρτα σας και 100% θα αποκτήσετε την αληθινή ασφάλεια και τα νύχια σας θα είναι ΠΑΝΤΑ περιποιημένα!!!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.
-0:04

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις