Νέα διάρρηξη σημειώθηκε, αυτή τη φορά με μια οικογένεια να λείπει για λίγο από το σπίτι της και τους δράστες να εισβάλλουν.
Η γυναίκα είχε πάει τα παιδιά της στο φροντιστήριο, την ώρα που ο άνδρας απουσίαζε στην εργασία του και επιστρέφοντας στο σπίτι της το βρήκε άνω κάτω. Οι δράστες είχαν εισβάλει στην μονοκατοικία, παραβιάζοντας και σπάζοντας το παράθυρο, ενώ κατάφεραν να αρπάξουν ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά και μία κοσμηματοθήκη που ήταν γεμάτη από χρυσαφικά. Είναι μία ακόμα διάρρηξη που γίνεται τους τελευταίους μήνες με την μέθοδο της παρακολούθησης των υποψήφιων θυμάτων από τους δράστες. Η Αστυνομία μιλά για εγκληματική σπείρα που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Να σημειωθεί ότι χαρακτηριστικό του θράσους των δραστών είναι ότι η διάρρηξη έγινε απόγευμα.
Οσο το σκέφτεσαι και καθυστερείς ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ.....ΛΥΣΗ: E-ternal... ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 για πληροφορίες ή κλείσε ραντεβού και έλα στο καινούργιο μας κατάστημα στην λεωφόρο Ποσειδώνος 43 στο Μοσχάτο και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις