5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΟΚ…ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ.
1. Μιλήστε για την εμπειρία σας 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ τις λεπτομέρειες του τραυματικού περιστατικού με άτομα που εμπιστεύεστε. Μόνο αν «βγάλετε στο φως» τις σκοτεινές μνήμες που σας βασανίζουν θα μπορέσετε σιγά σιγά να ελευθερωθείτε από αυτές. 
2. Μην αλλάζετε συνήθειες 
ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ την «εύκολη» λύση τού να αποφύγετε τον τόπο ή τις συνθήκες όπου συνέβη το δυσάρεστο περιστατικό (π.χ. να αποφεύγετε να μείνετε μόνοι στο σπίτι ή να επιθυμείτε να αλλάξετε διαμέρισμα κτλ.). Η φοβική ψυχολογία θα σας ακολουθήσει όπου και αν πάτε, άρα καλύτερα να την αντιμετωπίσετε τώρα, προτού διογκωθεί. 
3. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να γνωρίζετε ότι αν, λόγου χάρη, είχατε επιτεθεί στον διαρρήκτη ή τον είχατε κυνηγήσει δεν θα συνέβαινε μεγαλύτερο κακό; Οι ενοχές και οι αυτοκατηγορίες απλώς ενισχύουν τις τραυματικές αναμνήσεις και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας. 
4. Σταματήστε τα εφιαλτικά σενάρια 
ΕΙΝΑΙ λογικό να φοβάστε ότι το τραυματικό γεγονός θα ξανασυμβεί, ωστόσο αυτό είναι πολύ λιγότερο πιθανό, ειδικά αν έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Συνεπώς οι καταστρεπτικές σκέψεις λειτουργούν απλώς σαν αλυσίδες που σας κρατούν ακινητοποιημένους σε ένα οδυνηρό περιστατικό το οποίο το πιο πιθανόν είναι ότι δεν θα επαναληφθεί. 
5. Ενισχύστε την ασφάλεια του σπιτιού σας 
E-ternal… το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Aποτελείται από ηλεκτρονικά συστήματα, μηχανισμούς κλειδώματος, χερούλια και προορίζεται αποκλειστικά για θωρακισμένες πόρτες. Ανταποκρίνεται πλήρως σε θέματα ασφαλείας για τις σύγχρονες απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις