Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα των επιδρομών από θρασύτατους όσο και αδίστακτους παράνομους, σε κατοικίες καθώς και άλλους χώρους στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Τελευταίο κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες του ήταν σε οικισμό κοντά στην περιοχή της Σπιάντζας, όπου οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη της εκτός Νομού, εισήλθαν στο εσωτερικό οικίας και κυριολεκτικά τη «ξεγύμνωσαν»! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί νεκρός ο σκύλος που φυλούσε την κατοικία, γεγονός που προβλημάτισε τον κάτοχό της για πιθανή διάρρηξη και κλοπή, κάτι που τελικά συνέβη…
Τα περιστατικά των λεηλασιών σε σπίτια, καταστήματα καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους από άτομα συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, το τελευταίο διάστημα λαμβάνουν διαστάσεις «χιονοστιβάδας», γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.
ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ!!! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ E-ternal...το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 για πληροφορίες ή κλείσε ραντεβού και έλα στο καινούργιο μας κατάστημα στην λεωφόρο Ποσειδώνος 43 στο Μοσχάτο και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις