Δεν άντεξε η ηλικιωμένη που είχε βασανιστεί από ληστές στα Εξάρχεια!!
Υπέκυψε στα τραύματά της, η 70χρονη γυναίκα που είχαν δέσει, φιμώσει και εγκαταλείψει για πέντε μέρες χωρίς φαγητό και νερό οι ληστές που είχαν εισβάλει στην οικία της.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από περίπου τρεις μήνες στην περιοχή των Εξαρχείων.
Η άτυχη ηλικιωμένη πέρασε εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι της όταν οι δράστες προκειμένου να ψάξουν το σπίτι δε δίστασαν να της προκαλέσουν εγκαύματα στη περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Το συμβάν αποκαλύφθηκε όταν γειτόνισσα της 70χρονης ενημέρωσε τον αδερφό της πως τα παράθυρα της οικίας της ήταν ανοιχτά επί μερόνυχτα.
Η ηλικιωμένη, είχε εντοπιστεί σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς ήταν αφυδατωμένη, δεμένη και φιμωμένη για μέρες.
Η εποχή που διανύουμε είναι φοβερά δύσκολη για την ασφάλεια μας. Λύση?? Μόνο... E-ternal!!!! Το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 για πληροφορίες ή κλείσε ραντεβού και έλα στο καινούργιο μας κατάστημα στην λεωφόρο Ποσειδώνος 43 στο Μοσχάτο και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις