Το μεσημέρι της 19.04.2018 από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 30χρονο και 22χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προέκυψε ότι οι δύο άνδρες σε προγενέστερο χρόνο εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 69χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και χρηματικό ποσό, μέρος των οποίων βρέθηκαν στη κατοχή τους και αποδόθηκαν στην παθούσα.
Από την συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, τα πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας 55χρονου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών»
Δυστυχώς τα κρούσματα διάρρηξης συνεχίζονται. ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!! E-ternal...το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 για πληροφορίες ή κλείσε ραντεβού και έλα στο καινούργιο μας κατάστημα στην λεωφόρο Ποσειδώνος 43 στο Μοσχάτο και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις