Αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά - Οι διαρρήκτες πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού
Σοβαρά τραυματίστηκε ένας άνδρας τα ξημερώματα από τα πυρά διαρρηκτών, οι οποίοι τον πυροβόλησαν όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 τα ξημερώματα, όταν δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά, την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αυτό τετραμελής οικογένεια, πιθανότατα με πρόθεση να κλέψουν. Όμως οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον άνδρα. Εκτιμάται ότι ακολούθησε πάλη, στη διάρκεια της οποίας οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές τον άνδρα προτού διαφύγουν.
Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.
Δυστυχώς κάθε μέρα κατι άσχημο στο χώρο της διάρρηξης συμβαίνει. Λύση???....E-ternal. Το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 για πληροφορίες ή κλείσε ραντεβού και έλα στο καινούργιο μας κατάστημα στην λεωφόρο Ποσειδώνος 43 στο Μοσχάτο και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις