Η διάρρηξη στην οικεία δημοτικής συμβούλου, αποδείχθηκε μοιραία για μία από τις πιο «δραστήριες» σπείρες Ρομά των νοτίων προαστίων.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή της Γλυφάδας αντιλήφθηκαν τους τρεις «μπουκαδόρους» που αφαιρούσαν αντικείμενα. Όταν οι κλέφτες άκουσαν τους αστυνομικούς να τους καλούν να παραδοθούν επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη. Οι δύο εντοπίστηκαν σε αποθήκη παρακείμενης οικίας και ο τρίτος σε πυλωτή πολυκατοικίας, έχοντας στην κατοχή του ένα διαρρηκτικό εργαλείο - κατσαβίδι.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά κατά την σύλληψη τους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα και διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια καθώς και κινητά τηλέφωνα. ΑΚΟΜΑ ΕΣΥ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ E-ternal??? Το μόνο αδιάρρηκτο σύστημα ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ για το σπίτι σας!!! H κλειδαριά E-ternal™ αναγνωρίζεται πλέον ως η μόνη αξιόπιστη λύση ως σύστημα ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6096970 για πληροφορίες ή κλείσε ραντεβού και έλα στο καινούργιο μας κατάστημα στην λεωφόρο Ποσειδώνος 43 στο Μοσχάτο και ένας συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε και θα σας δώσει τις καλύτερες πληροφορίες για το αδιάρρηκτο σύστημα E-ternal.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις